Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
eline sağlıkArkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
baya iyiArkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...
HmmArkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...
Arkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...
Eline sağlıkArkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...
helalArkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...
eyvallahArkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...
eline sağlık kardeşimArkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...
Arkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...
sArkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...
NArkadaşlar herkese selamlar elimde muq bi index var lakin arada sırada üstte hata mesajı gibi kırmızı bir yazı çıkıyor onu bi türlü çözemedim fakat onun dışında istediğiniz gibi editleyip kullanabilirsiniz...