mementomori1938
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- Hack
- Erkek
Merhaba arkadaşlar.Kendime ait forum sitesini satıyorum.
Site hakkında
Forum 8 ay önce açıldı. Forum Azerbaycanda yaratılmış bir forum. Normal olarak kullanıcıların çok kısmı Azərbaycanlı.Ama sorun olmaz çünkü çok kısmı Türkçe biliyor.Sitede toplamda 580+ kullanıcı var. 460+ forum paylaşılmıştır.Forum xenfero ile yapılmış bir forum.Gorunumu ve performansı çok iyi.
Cpanel hosting de kuruldu premium hosting paketi kullanıyorum.Her şey limitsiz.
Site bir sozle mükemmel ötesi.
Gerekli tüm eklentiler özellikler var.
Bununla bitmedi...
Sitede paylaşılan tüm forumlar otomatik olarak telegram kanalınıza yönlendiriliyor
Bununlada bitmediii.....
Uzerinde ctf.mysite.org subdomaininde CTF platforması var.Ve içine tüm özellikleri var.ctf platforması ayri bir vpsde çalışıyor.
Fiyat söylemeyeceğim bu kadar emeğin fiyatını siz söyleyin.Açık artırma yapalım.
Siteyi görmek için özelden yazın.Reklam olmasın diye paylaşmadim
Site hakkında
Forum 8 ay önce açıldı. Forum Azerbaycanda yaratılmış bir forum. Normal olarak kullanıcıların çok kısmı Azərbaycanlı.Ama sorun olmaz çünkü çok kısmı Türkçe biliyor.Sitede toplamda 580+ kullanıcı var. 460+ forum paylaşılmıştır.Forum xenfero ile yapılmış bir forum.Gorunumu ve performansı çok iyi.
Cpanel hosting de kuruldu premium hosting paketi kullanıyorum.Her şey limitsiz.
Site bir sozle mükemmel ötesi.
Gerekli tüm eklentiler özellikler var.
Bununla bitmedi...
Sitede paylaşılan tüm forumlar otomatik olarak telegram kanalınıza yönlendiriliyor
Bununlada bitmediii.....
Uzerinde ctf.mysite.org subdomaininde CTF platforması var.Ve içine tüm özellikleri var.ctf platforması ayri bir vpsde çalışıyor.
Fiyat söylemeyeceğim bu kadar emeğin fiyatını siz söyleyin.Açık artırma yapalım.
Siteyi görmek için özelden yazın.Reklam olmasın diye paylaşmadim