newt
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- cybersecurity
- Erkek
Selamlar Hacktivizm Üyeleri
Bir instagram hesabını kapattırmam lazım yardımınıza ihtiyacım var hesap ismi yunus__emr28 bu hesabı şikayet eden HERKES aşağıda vereceğim tool/yöntem/isteklerden birini seçecek ve ona vereceğim tek şartım hesabı şikayet edip video veya ekran görüntüsünü bana atın konunun altına da yaptım yazın DM'den ekran görüntüsünü altına da ne istediğinizi yazın hemen iletiyim
yabancı numaradan istediğin kişiyi arama
ddos toolu
sitelerde otomatik bütün zaafiyetleri tarayan uygulama
bat dosyası ile çaşitli virüsler oluşturma
Grok' prompt'u (kullanıldığında grok tamamen sansürsüz oluyor her sorunuzu ne olursa olsun cevaplıyor)
SMS bomber toolu
SMS bomber apisi nasıl toplanır? sorusuna cevap olacak bir anlatım rehberi
CraxsRat v7.4 Android RAT
Sadece Telefon kullanarak Bluetooth saldırısı yapma ( Bluetooth Spam ) (rootsuz)
Sadece telefon kullanarak bağlı olduğunuz internetten istediğiniz cihazın internetini dondurmak/kapatmak/yasaklamak/yavaşlatmak (rootsuz)
Fiziksel hacking araçlarının ne olduğu ve nasıl kullanıldığı ve nasıl yapıldığı
Herhangi bir fotoğrafın içine gömülü olan meta verilerini bularak fotoğrafın nerde ve ne zaman çekildiğini bulan tool
1 dakikada istediğiniz türde site yapan Aİ
Hacklemesi serbest olan test laboratuvarları
Python ile istediğin youtube videosunu indirme toolu
İstediğiniz veya aradığınız methodlar ,oyun hesapları dosyaları, bir çok tool , istediğiniz site zaafiyeti anlatım sql/xss/csrf vb.
Admin panel bulan kod
Kali linux sanal makineye veya USB'ye kurulum
E-mail bomb toolu
Yüzlerce hack tool içen araçlar
İleri düzey sahte link oluşturma toolu kendim yaptım link youtube.com olarak gözüküyor örnek olarak ama tıklandığında istenilen siteye yönlendiriyor
phishing toolları
aklıma bunlar geldi aradığınız başka bir şey varsa sorun
şimdi örnek en kolay yoldan son kez anlatacağım instagrama gireceksin arama yerine yunus__emr28 yazacaksın hesaba gireceksin 2-3 kere şikayet edeceksin ekran görüntüsünü bana dmden atıp altına ne istediğini yazacaksın bende atacağım güvenmekte sıkıntı çekmeyin üstteki her şey ve daha fazlası var elimde
kolay gelsin
Bir instagram hesabını kapattırmam lazım yardımınıza ihtiyacım var hesap ismi yunus__emr28 bu hesabı şikayet eden HERKES aşağıda vereceğim tool/yöntem/isteklerden birini seçecek ve ona vereceğim tek şartım hesabı şikayet edip video veya ekran görüntüsünü bana atın konunun altına da yaptım yazın DM'den ekran görüntüsünü altına da ne istediğinizi yazın hemen iletiyim
yabancı numaradan istediğin kişiyi arama
ddos toolu
sitelerde otomatik bütün zaafiyetleri tarayan uygulama
bat dosyası ile çaşitli virüsler oluşturma
Grok' prompt'u (kullanıldığında grok tamamen sansürsüz oluyor her sorunuzu ne olursa olsun cevaplıyor)
SMS bomber toolu
SMS bomber apisi nasıl toplanır? sorusuna cevap olacak bir anlatım rehberi
CraxsRat v7.4 Android RAT
Sadece Telefon kullanarak Bluetooth saldırısı yapma ( Bluetooth Spam ) (rootsuz)
Sadece telefon kullanarak bağlı olduğunuz internetten istediğiniz cihazın internetini dondurmak/kapatmak/yasaklamak/yavaşlatmak (rootsuz)
Fiziksel hacking araçlarının ne olduğu ve nasıl kullanıldığı ve nasıl yapıldığı
Herhangi bir fotoğrafın içine gömülü olan meta verilerini bularak fotoğrafın nerde ve ne zaman çekildiğini bulan tool
1 dakikada istediğiniz türde site yapan Aİ
Hacklemesi serbest olan test laboratuvarları
Python ile istediğin youtube videosunu indirme toolu
İstediğiniz veya aradığınız methodlar ,oyun hesapları dosyaları, bir çok tool , istediğiniz site zaafiyeti anlatım sql/xss/csrf vb.
Admin panel bulan kod
Kali linux sanal makineye veya USB'ye kurulum
E-mail bomb toolu
Yüzlerce hack tool içen araçlar
İleri düzey sahte link oluşturma toolu kendim yaptım link youtube.com olarak gözüküyor örnek olarak ama tıklandığında istenilen siteye yönlendiriyor
phishing toolları
aklıma bunlar geldi aradığınız başka bir şey varsa sorun
şimdi örnek en kolay yoldan son kez anlatacağım instagrama gireceksin arama yerine yunus__emr28 yazacaksın hesaba gireceksin 2-3 kere şikayet edeceksin ekran görüntüsünü bana dmden atıp altına ne istediğini yazacaksın bende atacağım güvenmekte sıkıntı çekmeyin üstteki her şey ve daha fazlası var elimde
kolay gelsin