Güvenli Ticaret

Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.

Daha Fazlası

Sorunum Var

Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.

Daha Fazlası

Doğru Türkçe ve Kurallar

Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.

Daha Fazlası

Tesla Bir Apple Şirketi Olabilirdi Ama…

Katılım
21 Şubat 2021
Mesajlar
432
Tepkime puanı
25
Tim Cook bu fırsatı kaçırmasaydı, dünyanın en popüler elektrikli araç üreticisi Tesla’nın sahibi bir Apple şirketi olabilirdi.Tesla Bir Apple Şirketi Olabilirdi Ama…



Tesla’nın CEO’su Elon Musk, yakın zamanda attığı bir tweet’te, şirketi satmak amacıyla Apple CEO’su Tim Cook’a ulaştığını ancak Tim’in ilgilenmediğini söyledi.

Elon Musk bu tweet’i Apple Car ile ilgili haberin internette bir kez daha su yüzüne çıkmasının hemen ardından yaptı. Bir önceki yazımızda bahsettiğimiz gibi, Apple’ın elektrikli otomobili beklediğimizden daha erken piyasaya çıkabilir.

Şirket, yaklaşık 200 çalışanı karıştırdıktan sonra birçok kişi Apple otomobil projesine şüpheyle yaklaştı. Her neyse, son raporlar, Apple otomobil projesinin terk edilmediğini ve yakında geleceğini gösteriyor.

Aynı haber etrafında Elon bize Twitter kullanıcı adıyla ilginç bir hikaye anlattı.

Bir Zamanlar Tesla Apple’a Satılıyordu!​

During the darkest days of the Model 3 program, I reached out to Tim Cook to discuss the possibility of Apple acquiring Tesla (for 1/10 of our current value). He refused to take the meeting.

— Elon Musk (@elonmusk) December 22, 2020


Tweet’te gösterildiği gibi Elon, Tesla’yı mevcut değerinin 1 / 10’una satmak için Tim Cook ile iletişime geçmeye çalıştı. Bir Forbes raporuna göre Tesla’nın şu anki net değeri 650 Milyar Dolar civarında. Bu, Tim Cook’un Tesla’nın 60 milyar dolara satın almayı reddettiği anlamına geliyor.

Tesla Bir Apple Şirketi Olabilirdi Ama…​


Bunun dışında ne zaman gerçekleştiğini tam olarak bilmiyoruz. Ancak Elon, “Model 3 programının en karanlık günlerinden” bahsetti. Dolayısıyla, Model 3 2017’de piyasaya sürüldüğünde 2015-17 civarında bir yerde olduğunu varsayabiliriz.

Şu an itibariyle, Apple ilk arabasına sıkı sıkı sarılmış gibi görünürken, Tesla dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi oldu.

Bir başka haber: Apple Car Lansmanı Beklenenden Daha Erken mi Gerçekleşecek?

Tesla Bir Apple Şirketi Olabilirdi Ama… yazısı ilk önce Siber Basın üzerinde ortaya çıktı.

Okumaya devam et...
 

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar:

Hukuksal Sorunlar İçin[email protected]
For Legal Problems[email protected]
Hacktivizm.Org
Hacktivizm.Org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Hacktivizm.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Hacktivizm saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Hacktivizm üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Hacktivizm sorumlu değildir. Sitelerinize Hacktivizm ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz. Sitemizde yer alan içerikler hakkındaki şikayetlerinizi Buradan iletişime geçerek bildirebilirsiniz. Please Report Abuse, DMCA, Scamming, Harassment, Crack or any Illegal Activities to [email protected]
Hack Forum
Hacktivizm, 2020 yılında kurulmuş bir siber güvenlik forum sitesidir aynı zamanda hack forumu,hack sitesi,hack forum ve Türk hack forumudur. Hack forum aramalarında ilk sayfada olan bu hack forum sitesi gün geçtikçe gelişmektedir. Hack Forum kelimesinin anlamı ise, hacker kültürü ve bilgisayar güvenliği ile ilgili tartışmalara adanmış bir İnternet forumudur. Web sitesi, analiz şirketi Alexa Internet tarafından web trafiği açısından "Hacking" kategorisinde bir numaralı web sitesi olarak yer almaktadır.

İphone Hackleme - PDF Şifre Kırma - Telefon Hackleme - İnstagram Hesap Çalma - Twitter Hesap Çalma - Facebook Hesap Çalma - Wifi Şifre Kırma - Telefon Şifresi Kırma

Hacktivizm Twitter Hacktivizm Youtube Hacktivizm İnstagram Hacktivizm Telegram

Üst