QS1RealYT
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- termux tooları ve siber yazılım
- Erkek
öncelikle belirtmek isterimki bu toolu ben kendim test amaçlı yaptım ve ben bu toolu sadece eğitim amaçlı yaptım kötü amaçla kullananlara sorumumluluk almıyorum öncelikle bilginize.
her neyse konuya başlar iken bu tool ddos atabilen bir tool (daha tam atamıyor ama bazen atıyor çok ama çok orta sistemde atıyor bazen atamıyor yenisini yapıcam)
bu tool normal ara yüzü basit kurulumu ise aşırı basit aşağıda komutlar var termux kali linux yada wsl ile kurulan kali linux terminalinde kolay çalışır.
komutlar:
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
sudo apt install python2
sudo apt install git
sudo apt get update
sudo apt get upgrade
git clone https://github.com/4mut1/4mutddoshackv1
ls
cd 4mutddoshackv1
ls
python3 Z1RV3HACKDDOSV1
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ve tool kullanıma hazır!
tool 1 seçenekte kendi ip adresinizi bulabilir
2 seçenekte ddos atıyor
böyle bu test tooludur linçlemeyin
bunun gibi toolar paylaşacağım bilginize
görüşmek üzere daima mütlü kalın görüşürüz
her neyse konuya başlar iken bu tool ddos atabilen bir tool (daha tam atamıyor ama bazen atıyor çok ama çok orta sistemde atıyor bazen atamıyor yenisini yapıcam)
bu tool normal ara yüzü basit kurulumu ise aşırı basit aşağıda komutlar var termux kali linux yada wsl ile kurulan kali linux terminalinde kolay çalışır.
komutlar:
sudo apt install python2
sudo apt install git
sudo apt get update
sudo apt get upgrade
git clone https://github.com/4mut1/4mutddoshackv1
ls
cd 4mutddoshackv1
ls
python3 Z1RV3HACKDDOSV1
ve tool kullanıma hazır!
tool 1 seçenekte kendi ip adresinizi bulabilir
2 seçenekte ddos atıyor
böyle bu test tooludur linçlemeyin
bunun gibi toolar paylaşacağım bilginize
görüşmek üzere daima mütlü kalın görüşürüz