Derin1adam
Uzman Üye
- İlgi Alanlarınız
- Sosyal mühendislik
- Erkek
Merhaba HACKTIVIZM Ailesi ,Sosyal mühendislik ile G-mail hesabı çalmak aslında mümkün. Peki nasıl olucak ?
Fake script kullanmamız gerekiyor. Örnek olarak bir siteyi aşağıya bırakıyorum. Daha sonra anlatacağım ..
Bu siteyi yıllardır phishing yöntemi için kullanıyorum, kullanımı çok basit kayıt oluyorsun, giriş yapıyorsun ve sana sosyal medya ile alakalı bir sürü sahte script veriyor örnek :
Yukarıda gördüğünüz scriptin linkini size veriyor, ve buraya girilen kullanıcı adı ve şifre siteye yani sizin üye profilinize geliyor örnek;
Yani sizin burda tek yapmanız gereken mail veya instagram çalacağınız kişiyi bir şekilde kandırmak, bu kısımda sizlere bir örnekle yardımcı olmak istiyorum, ancak bu herkesde geçerli olmaz çünkü nabza göre şerbet vermelisiniz.
Ben bir yöntemimden bahsedeyim. Mesela geçtiğimiz günlerde bir kız erkek arkadaşının hesabını çalmamı istemişti. Çocukla dost oldum samimi oldum instagram üzerinden, daha sonra (1 hafta sonra) güvenini kazandıktan sonra ona fake mail script attım ve dedim ki .. Kardeşim bu uygulama üzerinden bana oy verir misin, linke girdi birebir script olduğu için güzelce girişini yaptı ve bana dedi ki siyah ekran geldi oy verme yeri gelmedi, bende neyse boş ver o zaman virüs falandır diyerek konuyu kapadım çünkü çoktan alacağımı almıştım
Bu arkadaş için biraz basit oldu ama dediğim gibi karşıdakinin zeka seviyesine göre daha profesyonel bir kurgu oluşturulabilir..
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana, bir yöntem daha var ama o termux vs istiyor bu yöntem ile sosyal mühendisliğinizi iyi konuşturursanız %95 iyi sonuç alırsınız, eğer yapamazsanız, olmaz ise senaryolar için bana özelden mesaj atarsanız sizlere elimden geldiğince yardımcı olmak isterim .
Sağlıcakla kalın...
LİNKİ GÖRMEK İÇİN KONUYU BEĞENMELİ YORUM YAPMALISINIZ