Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
eywİlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Linki varmı üstadİlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim
Oldumu kiİlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim
dfffİlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim
Xİlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim
bakalımİlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim
tesekkürler broİlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim
İyiİlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim
teşekkürlerİlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim
..İlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim
teşekkürlerİlk Öncelikle Bu Kitapların 7 Tanesine Meb'in Meslek Liseleri İçin Hazırlamış Olduğu Web Sitesinden Ulaşılabiliyor Geri Kalanları Araştırdım Ama Bulamadım Bende Gidip Okuldan Aldım Kitapların Dosyalarını İçinde Robotik Kodlamadan Tutun Nesne Tabanlı Kodlamaya Ağ Korumadan Sunucu Güvenliğine Birden Fazla Kitap Vardır İyi Kullanımlar İlk Öncelikle Virus Total Linkini Vereyim