EnİyiDefacer
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- RootAyyıldızın Hayranıyım
- Erkek
güzel bir konu başlatmak istiyorum 2020 yılını iyisiyle kötüsüyle geri bıraktık herkes 5 adet begendi saldırıları ve begenmedi komik saldırıları paylaşmasını istiyorum heryerde yayalım güzel seri başlatalım
Beğendim Saldırılar
1 - RootAyyıldız JoeBiden'nin Web Sitesini Hacklemesi
2 - Cyber-Warrior YPG Terör Örgütünün Web Sitesini Hacklemesi
3 - RootAyyıldız Sinovac Aşı Şirketini Hacklemesi
4 - dampyoffical Tarafından Ümitcan Uygunun İnsta Hesabının Hacklenmesi
5 - RootAyyıldız Elithatzı Hacklemesi
Begenmedim Saldırılar
1 - Anka Neferler Tim AİHM ( avrupa insan hakları mahkemesi ) ddos saldırsı
2 - Lamb powerhack.net olayı boşa düşen domaini kendisi alıp hacklemesi
3 - Turkdef nic.gr hackledik demeleri ve sonrasında yalan oldugu ortaya çıkması
4 - W4CODERS avusturya milli basket takımının web sitesini hacklediklerini idda etmesi lakin o sitenin resmi olmaması
5 - iComsium ve Chain'nın ResllersPanel.com Saldırısı index'de yazan sunar kelimesi durumundan bu sıraya koydum çünkü resllerspanel sitesinde vbulletin kuruluyudu bir yabancı o dönemde bu exploiti public etti bu şahıslar başkasının public ettigi exploit ile bunun gövde göstersi yapması ki exploit kulalnımı çok basit siteyi belirtiyorsunuz bukadar kendisi direk atıyor hani hedef bulmasıda zor değil hemen sitenin alt kısmında zaten yazıyor yani EZİKLİK
Beğendim Saldırılar
1 - RootAyyıldız JoeBiden'nin Web Sitesini Hacklemesi
2 - Cyber-Warrior YPG Terör Örgütünün Web Sitesini Hacklemesi
3 - RootAyyıldız Sinovac Aşı Şirketini Hacklemesi
4 - dampyoffical Tarafından Ümitcan Uygunun İnsta Hesabının Hacklenmesi
5 - RootAyyıldız Elithatzı Hacklemesi
Begenmedim Saldırılar
1 - Anka Neferler Tim AİHM ( avrupa insan hakları mahkemesi ) ddos saldırsı
2 - Lamb powerhack.net olayı boşa düşen domaini kendisi alıp hacklemesi
3 - Turkdef nic.gr hackledik demeleri ve sonrasında yalan oldugu ortaya çıkması
4 - W4CODERS avusturya milli basket takımının web sitesini hacklediklerini idda etmesi lakin o sitenin resmi olmaması
5 - iComsium ve Chain'nın ResllersPanel.com Saldırısı index'de yazan sunar kelimesi durumundan bu sıraya koydum çünkü resllerspanel sitesinde vbulletin kuruluyudu bir yabancı o dönemde bu exploiti public etti bu şahıslar başkasının public ettigi exploit ile bunun gövde göstersi yapması ki exploit kulalnımı çok basit siteyi belirtiyorsunuz bukadar kendisi direk atıyor hani hedef bulmasıda zor değil hemen sitenin alt kısmında zaten yazıyor yani EZİKLİK