Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
bakalımMerhabalar arkadaşlar 20m facebook datası veriyorum destek olursanız sevinirim
Data:
20M Facebook Datası
VirüsTotal:
Link
Teşekkür ederim yeni olduğum için onu nasıl yapicam tam bilmiyorum birde ne anlama geliyoreline sağlık konularına hide eklersen daha iyi olur knk
Rica ederimTeşekkür ederim yeni olduğum için onu nasıl yapicam tam bilmiyorum birde ne anlama geliyor
Ne yazdınız ki konu gizlenmis goremiyorumRica ederim *** Hidden text: cannot be quoted. ***
Geldim telegram grubunaKnk telegramdan anlatım burda hide ekliyor ordan resimli anlatırım gruba gel telegram grubuna
Örnek vereyim dedim başaramadım nfkskdfkdkskNe yazdınız ki konu gizlenmis goremiyorum
Knk telegramdan anlatım burda hide ekliyor ordan resimli anlatırım gruba gel telegram grubuna
Gizlendi gizlendi bdnsnndsn*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Oldu mu
Eline saglikMerhabalar arkadaşlar 20m facebook datası veriyorum destek olursanız sevinirim
Data:
20M Facebook Datası
VirüsTotal:
Link
ewMerhabalar arkadaşlar 20m facebook datası veriyorum destek olursanız sevinirim
Data:
20M Facebook Datası
VirüsTotal:
Link