Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
eline sağlıkMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
okeuMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
CoolMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
helallll la dayeeeMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
esMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
EywallahMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
EywMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
EywallahMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
deniyelim o zaman kralMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
scwMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
bnMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
elıne saglık bromMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
bakayım nasılMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
esMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
BakalımMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız