Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
bakalım biMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
JMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
hm))Merhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
eline sağlıkMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
Merhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
Merhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
TeşekkürlerMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
saMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
fMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
konu görünmüyorMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
niceMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
eyww reissMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
bakalımMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
BakalımMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız
hadi bakemMerhaba Arkadaşlar bu konuda size tam 7 tane keylogger veriyorum unutmayın kullanılması yasa dışıdır ve kesinlikle sorumluluk kabul etmiyorum artık sosyal medyadaki vatan hainlerine atarsınız