Darknight2005
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- Web developer
- Erkek
Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
Kızın yarın mahkemesi var telli sıfırlayamazHard format ya da yazılım at devam et, geçmiş olsun.
Peki maili kurtarabilirmiyizFontawesome büyük ve köklü bir site. Dandirik androidlerde bahsettiğin o basit “js” kodlar tıpkı bir “rat” gibi iş yapar. Mahkeme için de korkma. Telefon yanmadığı sürece içindekiler kurtarılır.
Adli bilişim her şeyi çözer karşim kanıt olarak kullanılacak bilgiler varsa çıkarırlarPeki maili kurtarabilirmiyiz
Yorum atayım belki görürler bilen biri bem html kodunda sıkıntı yok diye gördümEkli dosyayı görüntüle 762kodlarda üstte fontasome diye bir site var sc yi alırken kişisel site diye aldım kodlara bakamadım kız siteye girmiş güncelleme fln demiş tell kapanmış açtığında mail istemiş girmiş kız sonra mail çalınmış şuan kızın tell 5 dk bir kapanıyo bilen biri acil yardım etsin :'(
Knk ben html kodlarında bir sıkıntı görmedim js kodlarınada bakmak lazım yada ben gözden kaçırdım... Bide kurtarıcı mail varsa alırsın maili bir de telefondan İnterneti kapa ki erişim sağlayamasin sonrada maile bak eğer hala telefonda kayıtlı ise mail Google da öyle bir şey vardı reset bile atıyordunEkli dosyayı görüntüle 762kodlarda üstte fontasome diye bir site var sc yi alırken kişisel site diye aldım kodlara bakamadım kız siteye girmiş güncelleme fln demiş tell kapanmış açtığında mail istemiş girmiş kız sonra mail çalınmış şuan kızın tell 5 dk bir kapanıyo bilen biri acil yardım etsin :'(
Aldık maili bende bilmiyorum siteye girerken kıza güncelleme gibi bişi gelmiş bnde başta kodlarda bişey farketmedim ztnYorum atayım belki görürler bilen biri bem html kodunda sıkıntı yok diye gördüm
Knk ben html kodlarında bir sıkıntı görmedim js kodlarınada bakmak lazım yada ben gözden kaçırdım... Bide kurtarıcı mail varsa alırsın maili bir de telefondan İnterneti kapa ki erişim sağlayamasin sonrada maile bak eğer hala telefonda kayıtlı ise mail Google da öyle bir şey vardı reset bile atıyordun
Js ile yapılmıştir siteye girene işte ilk başta uyarı verir vb sende de öyle bir şey oldumu geldi mi uyarıAldık maili bende bilmiyorum siteye girerken kıza güncelleme gibi bişi gelmiş bnde başta kodlarda bişey farketmedim ztn
Hyr gelmediJs ile yapılmıştir siteye girene işte ilk başta uyarı verir vb sende de öyle bir şey oldumu geldi mi uyarı