Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
eline sağlık*** Hidden text: cannot be quoted. ***
eyw*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Umarım Bana Küfür Etmemişsindir knkm lazım olan bi kurs varsa söyleyebilirsin bulabilirim belki bulurum da genelde : )Eline sağlık. Bu kursu satın almıştım :/
Estağfurullah niye küfür edeyim. İhtiyacım olursa söylerim sende bana söyleyebilirsin birkaç kurs var elimde.Umarım Bana Küfür Etmemişsindir knkm lazım olan bi kurs varsa söyleyebilirsin bulabilirim belki bulurum da genelde : )
Cansın telegrama gelsene sen telegramdaki chate @Hacktivizm yaz arama kısmına gir oraya atıyorum kursları genellikleEstağfurullah niye küfür edeyim. İhtiyacım olursa söylerim sende bana söyleyebilirsin birkaç kurs var elimde.
Tamamdır geleceğim.Cansın telegrama gelsene sen telegramdaki chate @Hacktivizm yaz arama kısmına gir oraya atıyorum kursları genellikle
Teşekkürler*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Bu eğitimi en son 2019 yılında aldığımı hatırlıyorum ve hâlâ bilgisayarım da duruyor. Çok duygulandırıcı...*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Sj*** Hidden text: cannot be quoted. ***
bakalim*** Hidden text: cannot be quoted. ***
.*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Konulara anlamsız ve boş yorum atmayın Tekrarlanırsa Banlanabilirsiniz : )
Good*** Hidden text: cannot be quoted. ***