Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
Ben orada ek güvenlik olarak VPN dedim ve arama motoruna gelirsek HİDDENWİKİ olarak paylaştım dikkatli okursan ve en sonda hiçbir şeyin güvenli olmayacağını söyledim.Oldukça güzel bir paylaşım fakat bazı eksikler var. Mesela bahsettiğin dark web site linkleri falan iyi hoş ama bize sadece o sitede verilen sitelere girebileceğiz bunun yerine bir dark web arama motoru paylaşabilirdin. Benim önerim Torch bu arama motoru ile tıpkı Google gibi arama yapıp .onion siteleri görüntüleyebilirsiniz tek sorun reklamlı. İkinci olarak Express Vpn güvenli değil, hiç bir vpn/proxy güvenli değil. Benim önerim kendi özel proxynizi kullanın. Türk siteleri paylaşman iyi olmuş bi ara bakarım.
g ugbkSelamünaleyküm Hacktivizm Ailesi,
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
İyi Forumlar...
ilginç görünüyorSelamünaleyküm Hacktivizm Ailesi,
İyi Forumlar...
Hocam eline sağlık da galiba DW paylaşımı yasak diye biliyorum aman dikkat etSelamünaleyküm Hacktivizm Ailesi,
İyi Forumlar...
56Selamünaleyküm Hacktivizm Ailesi,
İyi Forumlar...
Selamünaleyküm Hacktivizm Ailesi,
İyi Forumlar...
Hack forum sitesi mantığı ile ilerledim uyarı da gelmediHocam eline sağlık da galiba DW paylaşımı yasak diye biliyorum aman dikkat et
Daha iyi uyarı gelmemesi agaHack forum sitesi mantığı ile ilerledim uyarı da gelmedi
mükemmelSelamünaleyküm Hacktivizm Ailesi,
İyi Forumlar...
Doğru fark ettim. Benim demeye çalıştığım böyle böylede yapabilirdin zaten hepsi aynı kapıya çıkacak. Ama iyi konu hakkını yemiyimBen orada ek güvenlik olarak VPN dedim ve arama motoruna gelirsek HİDDENWİKİ olarak paylaştım dikkatli okursan ve en sonda hiçbir şeyin güvenli olmayacağını söyledim.