Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
yazı görünmüyor
eywHerkese Selamlar Dostlarım Bugün Sizlere İnstagram Ebedi Çekmeyi Anlatıcağım Hazırsak Konuya Başlayalım
Adım 1 :
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
merhaba bir şey sorabilir miyim
sormerhaba bir şey sorabilir miyim
3 ay önce hesabım çalındı instagram geri almaya çalışıyorum işletme hesabı ollduğu için self video red veriyor duo kodu eklendiği içn şifre yenileme bana gelmiyor hesabı çalana gidiyor hesaba giriş yapmaya çalışırken kurucuda mail ve telefona kod geliyor ama duo kodu olmadığı için geçemiyorum instagramın tüm olanaklarını kullandım olmadı ne yapabilirim
knk inst ver yardımcı olurum3 ay önce hesabım çalındı instagram geri almaya çalışıyorum işletme hesabı ollduğu için self video red veriyor duo kodu eklendiği içn şifre yenileme bana gelmiyor hesabı çalana gidiyor hesaba giriş yapmaya çalışırken kurucuda mail ve telefona kod geliyor ama duo kodu olmadığı için geçemiyorum instagramın tüm olanaklarını kullandım olmadı ne yapabilirim
knk burda yanıtlayamam integram.nı ver3 ay önce hesabım çalındı instagram geri almaya çalışıyorum işletme hesabı ollduğu için self video red veriyor duo kodu eklendiği içn şifre yenileme bana gelmiyor hesabı çalana gidiyor hesaba giriş yapmaya çalışırken kurucuda mail ve telefona kod geliyor ama duo kodu olmadığı için geçemiyorum instagramın tüm olanaklarını kullandım olmadı ne yapabilirim
saolHerkese Selamlar Dostlarım Bugün Sizlere İnstagram Ebedi Çekmeyi Anlatıcağım Hazırsak Konuya Başlayalım
Adım 1 :
HmmmHerkese Selamlar Dostlarım Bugün Sizlere İnstagram Ebedi Çekmeyi Anlatıcağım Hazırsak Konuya Başlayalım
Adım 1 :
Teşekkür ederimHerkese Selamlar Dostlarım Bugün Sizlere İnstagram Ebedi Çekmeyi Anlatıcağım Hazırsak Konuya Başlayalım
Adım 1 :