Ben yeni oldugum icin sordum yorum almak isteyenler oluyor 1 tlden gmail hesaplari gerekiyor bunun icin eski kullanilmayan gmail hesaplari oluyor yardimci olabilecek varmi diye sormusdum malum issizlik harcligimizi cikariyoruz boyle isi verenler parayi kazaniyor bizde yorum yapip 1 tl kazaniyoruz hocam ne yapalim is bulmak zor eski sabikaliyiz herkes is vermiyor
GMail işlemlerini/alışverişlerini hack forumlarında aramanız oldukça tehlikeli bir durumdur. Buraya yazdığınız için şanslısınız.
Nedenine gelicek olursam Google herhangi bir mail hesabına login olan cihazlar arası erişimi, birbirleri için tam açıyor. Yeni ben kendi GMail adresimi sana login ettirirsem, tek tuşla cihaz kitleme, cihaz silme ve seni sinir veya rahatsız etmek için durduk yere cihazının zil sesini çaldırabilirim. Bunların bilincinde olmak şartı ile Gmail hesabı alışverişi yapmanı tavsiye ederim.
Kendi kendine bu durumu deneyimlemek istersen senin sahip olduğun bir Google Mail hesabını evinde veya çevrenden birine login ettir. Ardından aşağıdaki bağlantı ile o maile login ol ve yapabileceğin işlemlere ordan deneyimleyerek bak.
https://www.google.com/android/find