User99101204
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- Yazılım.
- Erkek
İlk önce Linux üzerinden wget aracını kullanıcaz, host giriş paneline girmemiz için sitenin ip adresine ihtiyacımız var. Ve wget aracı bize sitenin indexini verirken yanında ip adresinide belirtiyor.
Şimdi Ip adresinide aldığımıza göre site hakkında bilgi toplamaya gelelim, Bilgi'den kastığım içerisinde (Yöneticinin adresi, E posta, telefon numarası, host'un dns bilgileri, admin kullanıcı adları vs. Aklıma diğerleri gelmiyor. )
Central ops sitesine giricez : Central Ops
Domain or Ip address arama yerine site'den aldığımız Ip adresini giriyoruz ve karşımıza bilgiler çıkıcak.
Host giriş panel linkini Linux Tarayıcınıza yapıştırıp girebilirsiniz. Ben girdiğimde beni böyle bir ekran karşıladı :
Kod:
wget https://youtube.com (Örnek)
Şimdi Ip adresinide aldığımıza göre site hakkında bilgi toplamaya gelelim, Bilgi'den kastığım içerisinde (Yöneticinin adresi, E posta, telefon numarası, host'un dns bilgileri, admin kullanıcı adları vs. Aklıma diğerleri gelmiyor. )
Central ops sitesine giricez : Central Ops
Domain or Ip address arama yerine site'den aldığımız Ip adresini giriyoruz ve karşımıza bilgiler çıkıcak.
Sitenin altına biraz indiğinizde E posta telefon numarası addres bilgileri ve dns kaydı ortaya çıkıyor :
Benden bu kadar. Burdan ilerisi size kalıyor DDd kayıta çıkan e postalara phishing uygulayarak sisteme girmeye çalışabilirsiniz ama riskli olabilir
(Öneri Değildir Sonuçlar durumunda hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.)
Dediğim gibi burdan ilerisi size ve sosyal mühendisliğinize kalıyor mantığınız ile ilerlemeniz gerekecektir tek gereken Şifre ve kullanıcı adı.