Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
Arkadaşları trolleyelim bakalımArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
BakalimArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
Arkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
*** Hidden text: cannot be quoted. **
XdArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
Eline sağlık hocamArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
SaolArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
eywArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
Kral eskiden bitane rat vardı yine exe fln oluşturuyodu sadece şifreleri düşüren hedek kişi ratı açınca dökümanı discorda atıyodu web hook unu fln bağlıyoduk varmı bildiğin benzeri ratArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
BakalimArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
Konumuza Geçelim...
EywArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
adammmArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
sagolArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...