Selamlar sevgili Hacktivizm.ORG üyeleri. Öncelikle forumda oluşan / oluşması öngörülen görüntü kirliliğine engel olmak ve başlıkların daha temiz dil ile açılması amacıyla kurallarımıza bazı bağımlı / bağımsız maddeler eklemek durumundayız.
- Forum içersinde yazılan, paylaşılan dosya veya konu içeriğinden tamamen paylaşımcı sorumludur, paylaşımcının yazdıkları ve yazılarından dolayı hacktivizm.org hiç bir şekilde sorumluluk kabul etmemektedir. Sorumluluk size aittir. Kişisel bilgisayarlarınızda işlem yaparken dikkat etmek sizin elinizdedir.
- Kullanıcılarımızın yazı başlığının tamamı kalın, renkli veya BÜYÜK ve emoji içeren yazılardan / sembollerden oluşan başlık yazmaları yasaktır.
- Forum içersinde açılan destek taleplerinin konu başlıkları kesinlikle '' yardım, acill, Allah rızası için, bakar mısınız '' gibi konu başlıkları ile oluşturmayın aksi takdirde konu içeriğinizi silinecektir.
- Açılan konularda ''küfür, tehdit, reklam'' yapmak kesinlikle yasaktır. (Alışılmış argo kelimeler dahil değildir.)
- Yaptığınız yorumlarda '' tşkr, eyv, s.a, a.s, saol '' gibi kısaltıcı kelimler kullanımı yasaktır. Olabildiğince titiz bir Türkçe kullanımına dikkat edilecektir.
- Artık konulara boş yorum atılamayacak, bir konuyu yanıtlayabilmeniz için zorunlu olarak en az 5 harf içeren bir mesaj yayınlamanız gerekecek. Bu durumda " aaaaa, xxxxx, ^^^^^, +++++ " gibi spam mesajların cezası 1 ay uzaklaştırılmak ve devamında gelecek yaptırımlara yol açacaktır.
- Ticaret konuları için yönetim izni olması gerekmektedir. Yönetim izini bulunuyorsa lütfen konuda veya konu altında hangi yöneticiden izin aldığınızı mention(@) ederek belirtiniz. İzin bulunmadığı vakit ciddi yaptırımlar uygulanacağının bilinmesi gerekmektedir.
- Forum kurallarımız niteliğinde bu maddeler de tüm kullanıcıların onayına tâbidir.
Moderatör tarafında düzenlendi: