Hayallereby
Bronz Üye
- İlgi Alanlarınız
- Pythonla ilgiliyim
- Erkek
şuan iyiyim düşünüğüniçin teşekür ederimıyı mısın
Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
şuan iyiyim düşünüğüniçin teşekür ederimıyı mısın
allahhacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Allah için sabret kardeşimhacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Teşekkür ederimhacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
.hacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Gerek yok intihar etme kendine yazık edersinhacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
İntihar etmek zayıfların yapacağı iştir. Benimde kimsem yok hayatta ama kendime hedefler belirleyerek yeni hayat kurdum sende oturup 30dakika veya 1saat internette veya gerçek hayatta başarı kazanmak için plan kurabilirsin. Emin ol başaracaksın Atatürkünde dediği gibi: "Umutsuz zamanlar yoktur umutsuz insanlar vardır, ben hiçbir zaman umudumu kaybetmedim"hacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
oturuyorum zaten 10 yıl oturdumSaçma sapan triplere girmeyin oturun yerinizde
sabret birgün gelip geçer hepsi bende senin gibi diyordum ama uzun uzun düşününce ne kadar saçma bişey düşündüğümü fark ettimhacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
yapma etme gardasım lahacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
seshacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
doğru söylledin şuan gülüyorum olanlara Teşekkür Ederimetme sonra guler gecersin vay *** boyle aptal aptal dusundum diye
Eyehacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
hacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***