Tatanka
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- Bilgisayar
- Erkek
İyi çalışmalar; Yaklaşık 1 yıl kadar önce Hintli bir firmadan kırık NedGraphics 21 almıştım. Windows 10 x64 bilgisayarıma kurdular sorunsuz çalışıyordu, arada devre dışı kalınca key üretici vermişlerdi yeniden key üretip mevcut bilgisayarıma girip hatasız çalışmaya devam ediyordum. Şimdi bilgisayarımda hata oluştu, yeniden key girmek için programı çalıştırmak istedim fakat pasif duruma düştüğünü gördüm, yani bana verdikleri program - key generator çalışıyor ama kodları girmem gereken alanlar pasif. Yazmam gereken bilgi yerlerini dolduramıyorum. Bunu tekrar aktif duruma getirmenin bir yolu varmı bilmiyorum, sizlerden ricam bunu tekrar aktif etmek. Benim aklıma gelen bu key üreticiye süre kısıtlaması vermiş olabilirler. Bu key generator dosyası belki sizlerinde işine yarar. Dosyayı buradan paylaşamıyorum sanırım exe uzantı ve kırık olduğu için kabul etmiyor. İzniniz olursa Google drive yükleyip buradan paylaşabilirim. Yada özelden nasıl gönderebilirim yazın göndereyim. Yardımlarınızı bekler şimdiden teşekkür ederim.