Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
eline sağlıkEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
eyvallahEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
eywallah.Evet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
eywEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
sonunda be eyw kankaEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
teşekkür ederimEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
saEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
Eline sağlıkEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
eywEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
ESEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
BakalımEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
sağolEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
CcEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
FfEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.
LookEvet arkadaşlar, bahsettiğim gibi sizlere çok daha kullanışlı paylaşımlar yapmaya başladım. Bugünki konuğumuz; OpenBullet. Neymiş bu platformlarda ki hesapların ele geçirilmesine olanak sağlayan OpenBullet hep birlikte göz atalım.