Babayiğit
Altın Üye
- İlgi Alanlarınız
- Yazılım
- Erkek
Evet beni tg de görenler bilir botlarla aram çok iyidir
Şimdi pulgin nedir? Onu bir bilelim
Plugin (Eklenti), bir ana programa normalde sahip olmadığı ekstra özellikleri kazandıran işlevsel yazılımlardır. Plugin'lerin hiçbiri kendi başına bir program işlevi göremez ve ana programdan bağımsız olarak tek başına çalışamaz. Birçok yazılım geliştiricilerin önünü açmak ve kendi düşünemedikleri noktalarda geliştiricilerin yardımda bulunması amacıyla Plugin yapımını desteklemektedir.
Şimdi Benim kullandığım tg botu siri js ve python ile yapılmış ama ibneler ek pulgin de zararlı pulgin eklenmesin diye dosyalari kendi veriyor (onu yapan onuda yapar - 3 IQ)
Her neyse şimdi diyelim pulgin dosyamızı indirdik gelelim kodlara
Şimdi biz bu dosyayı kaydedip bir. Sohbete atalım (.pinstall)yazalım ve başarılı eğer eror atarsa yazarsınız
Şimdi kodları hafif tanıyalım;from telethon ile dosyamıza komutu yolladık dedik ki bak python biz bi dosya yazıyoruz sen onu buna kaydet
Sonra sleep ekledik dedik bak dedik bizim ki zamanlı olucak dedik onada eyvallah çekti python
Sonra userbot olduğunu tanımladik
Sonra biz dedik ki biz bir komut vericez sonra sen benim alta verdiğim yazılıları tek tek basıcan
En son da sleep ile zaman ayarlı kodlarımizi yazdık ve BİTTİ
şimdi illa hepsi boyle olcak değil her şeyin farklısı güzeldir...
Şimdi pulgin nedir? Onu bir bilelim
Plugin (Eklenti), bir ana programa normalde sahip olmadığı ekstra özellikleri kazandıran işlevsel yazılımlardır. Plugin'lerin hiçbiri kendi başına bir program işlevi göremez ve ana programdan bağımsız olarak tek başına çalışamaz. Birçok yazılım geliştiricilerin önünü açmak ve kendi düşünemedikleri noktalarda geliştiricilerin yardımda bulunması amacıyla Plugin yapımını desteklemektedir.
Şimdi Benim kullandığım tg botu siri js ve python ile yapılmış ama ibneler ek pulgin de zararlı pulgin eklenmesin diye dosyalari kendi veriyor (onu yapan onuda yapar - 3 IQ)
Her neyse şimdi diyelim pulgin dosyamızı indirdik gelelim kodlara
Python:
# SİRİ USERBOT - Babayigit
from telethon import events
import asyncio
from time import sleep
from userbot.events import register as r
@r(outgoing=True, pattern=".hacktivizim")
async def yabi(e):
sleep(0.2)
await e.edit("**Hacktivizim**")
sleep(0.5)
await e.edit("**Hack ve yazılıma**")
sleep(0.7)
await e.edit("**Dair Her şey**")
sleep(1)
await e.edit("**BABAYIGIT adamdir**")
sleep(1)
Şimdi biz bu dosyayı kaydedip bir. Sohbete atalım (.pinstall)yazalım ve başarılı eğer eror atarsa yazarsınız
Şimdi kodları hafif tanıyalım;from telethon ile dosyamıza komutu yolladık dedik ki bak python biz bi dosya yazıyoruz sen onu buna kaydet
Sonra sleep ekledik dedik bak dedik bizim ki zamanlı olucak dedik onada eyvallah çekti python
Sonra userbot olduğunu tanımladik
Sonra biz dedik ki biz bir komut vericez sonra sen benim alta verdiğim yazılıları tek tek basıcan
En son da sleep ile zaman ayarlı kodlarımizi yazdık ve BİTTİ
şimdi illa hepsi boyle olcak değil her şeyin farklısı güzeldir...