etk6z
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- asda
- Erkek
sağolArkadaşlar yine ben ve yine python ile keylogger kodladık. Fakat bu sefer biraz farklı. Farkımız şöyle:
İlk olarak bir önceki konuyu şöyle bırakayım.
( https://hacktivizm.org/threads/python-ile-keylogger-kodlama.5228/ )
Burda yazdığım keylogger windows taramada rahatça bulundu. Gerisini siz düşünün.
Aşağıdaki kodumda ise windows tarama bulamadı. Avast bulamadı. Hele en güvendiğimiz kaspersky bile bulamadı. Tek sıkıntımız var. O da HitmanPro isimli bir av programı. O buldu. HitmanPro antivirüs programı hakkında bilgisi olanlar beni de bilgilendirirse sevinirim dostlar. Kodu görmek için beğeni ve yorumunuzu bekliyorum. İyi forumlar dilerim.
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Bu program, klavyeden basılan tuşları kaydeden basit bir programdır ve zararlı amaçlar için kullanılmamalıdır. Olası sorunlardan hacktivizm ailesi ve ben sorumlu değiliz.
Kodu çalıştırdığımızda bastığımız tuşlar log.txt isminde bir metin belgesi oluşturulur ve oraya kaydedilir.
Kişisel not: Arkadaşlar hedefim bir sonraki güncellemede bunu sürekli açık tutmak üzerine. Daha sonraki planım ise kendini gizleyebilen bir programa dönüştürmek. En sonda da log.txt dosyasını bir şekilde (mail yoluyla vs) tarafımıza ulaştırması ve log.txt dosyasını imha etmek olacak.
Eklemek istediğim ise şu: Geçenlerde bir arkadaşımız fotoğraf arkasına trojan eklemeyle ilgili bir şey forumlamıştı. Onu çok beğendim. O programı kendimiz kodlayalım diyorum. Sonra da bu kodu fotoğrafın arkasına ekleyebilir miyiz bir deneyelim. Denemeden bilemeyiz. Bence yaparız. Saat 12'yi geçmeden şunu da söyleyeyim. Herkesin EMEK VE DAYANIŞMA BAYRAMI kutlu olsun.
Hacktivizm.org sevgilerle.