Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
sende bizimi zikiyon root anlamadimki kardaşbeyler gerçek asense çıktı dogruladım
bende yeni tehit ettimsende bizimi zikiyon root anlamadimki kardaş
abi şaka mısınız *** :QWEQWEq
bende yeni tehit ettim
girdiği gibi manyak rütbe verilen insanlar boş insanlar degil hocam ondan girdigi gibi tik verilen ler varBanlayın gitsin hemen de uzman üye fn oldu ne ayak bu eleman
Yok öyle takılıyorum yav chate ya arkadaşı tanımıyorum forumda yeniyim olur o kadardagirdiği gibi manyak rütbe verilen insanlar boş insanlar degil hocam ondan girdigi gibi tik verilen ler var
Benden bahsediyor @n9inegirdiği gibi manyak rütbe verilen insanlar boş insanlar degil hocam ondan girdigi gibi tik verilen ler var
sikinti yok hocam dewamYok öyle takılıyorum yav chate ya arkadaşı tanımıyorum forumda yeniyim olur o kadarda
yeniyim dedin ya ordanSikinti ne devamke
Sen Kimsin kime laf ediyosun ? kendine gel..Banlayın gitsin hemen de uzman üye fn oldu ne ayak bu eleman
Olayı iyice incele! Root fake dedi bende fake sandım ve banlayın dedim asıl sen kimsin?Sen Kimsin kime laf ediyosun ? kendine gel..
Yöneticilere emir verir gibi konuşamazsın babalarının uşağı değilsin ayrıca yapılcak bişey varsa yöneticiler yapar daha geleli iki gün oldu forumumu kızıştırıyosun ?Olayı iyice incele! Root fake dedi bende fake sandım ve banlayın dedim asıl sen kimsin?