R
RootAyyıldız
Biliyorsunuz ki ben buraya düzgün bir ortam olacagını düşünerek fatal bey ile konuştum maddi manevi destek verecegimi söyleidm kendim burda normal bir üyeyim ve tamamen kendi istegim ile geldim bazı sözde haber siteleri yaptıgım işleri yedirmeyip sanki beni fatal çagırmış gibi lans ediyorlar dostlar ben kendi iradem ile birşeyler katmak için geldim ve kısa sürede büyük başarıya imza attık yurt genelinde ve yurt dışında canlı televizyondan dünyanın en büyük basını newyorktimes'a bile haber olduk kıskanmaları noraml biz hız kesemden son sürat devam edecegiz kimsenin lafına aldırış etmeyiz heleki spawn denilen serdar isimli şahsın kısa sürece önce bana sosyal mühendislik deneme işlemi başarsız oldugu için kudurmaya başladıgını gördüm kudurmayada devam edebilir zirraa şeker hastası birisi için bu hiç iyi değil nurmadan benim kilom ile dalga geçen şahsın durmadan pc başında oyun oynadıgı baba parası yedigini dostları bilmiyormu ben söyleyim durmadna oyun oyanayan bi evin tek cocugu olan şeker hastalıgı yüzünden kilosu fazla olan biridir spawn hadi ben zayıflarım sen hastalıgı ne yapacaksın şeker spawn kendisinin yaptıgı düzenbazlıkların seskayıtlarını zaten yayınlamıştık onları burda paylaşıyorum iyi dinleyin ne mal oldugu ne bok oldugu ortaya çıktı zirra sanlaın lamerları olarak tanılan mahkum zymper gibi cocuklardan shell dilenen ezigin biridir benim yaptıgım işler ortada ve ALLAHIN izni ile burada sizlerle beraber daha çok iş yapacaz projelerimiz çok fikirlerimiz daha çok hepsi sırasıyla faaliyete geçektir kudurmaya devam edebilirsiniz