Aliciano
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- Webmaster - Web Security
- Erkek
Merhabalar
Windows işeltim sistemi için 2021 yılının en iyi antivirüs programlarını derlerdim. Haydi bakalım..
Okuduğunuz için teşekkürler
Windows işeltim sistemi için 2021 yılının en iyi antivirüs programlarını derlerdim. Haydi bakalım..
1- AhnLab Security
Güney Koreli coderlar tarafından gelistirilen oldukca iddialı ve basarılı bir yazılımdır. Kapsamlı firewall özellikleri sayesinde twofac kanallı güvenlik desteği sunmakta. Ayrıca "Derin Veri Temizliği" gibi kapsamlı özellikleri ile oldukça dikkat çekmektedir.2- Karspersky
Rus menseili olan bu karspersky iddialı fidye yazılımlarına karşı korumasıyla ön plana çıkıyor. İçerisinde bulunan kapsamlı koruma paketi bulundurması yanı sıra "secure money" özelliği ile çevrimiçi ödemelerde güvenlik sağlıyor.3- Avast
Bir çoğumuzun kullanmış olduğu hatta belkide hala kullandığı Avast güvenlik ve performans sorunlarına karşı detaylı ve hızlı tarama yapar. "Avast SecureLine Vpn" sayesinde internette surf yaparken daha güvenli ve daha gizli bir şekilde gezinmenizi sağlamaktadır.4- Bull Guard Security
Oldukça basit bir arayüze sahip olan bu yazılım özellikle gamerlar oyun oynarken max performansta oynamalarına imkan sağlamaktadır. Üstelik "İnternet Filtreleme" özelliği ile istenilen siteleri filtrelemenize olanak sağlıyor.5- McAfee
Birçok rakibine göre oldukça üstün bir performans sağlayan McAfee basitliğiyle kullanıcıya oldukça kolaylık sağlıyor. "Çift Yönlü Güvenlik Duvarı" ,"Bot Önleme Koruması" ile ön plana çıkmaktadır.Okuduğunuz için teşekkürler