malice
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
-
ağ güvenlikleri
veri tabanı güvenliği
kodlama
- Erkek
İlk önce kullandığımız whatsapp'tan ayrı bir modlu whatsapp uygulaması yüklüyoruz. Whatsapp aero öneririm.
Link: https://whatsaero.com/
Yükledikten sonra kapatmak istediğimiz numarayı girerek sms ve arama buguna sokuyoruz en az 11 saat olmalı.
Not: Bug süresinin -1 olması işlemi garantileştirir.
Daha sonra kendimize yeni bir mail açıyoruz.
Göndereceğimiz Mail: [email protected]
Konu: ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR
Taslak: Dün gece mağazada kendime kıyafet alıyordum.Deneme kabininde iken çantam kim olduğunu bilmediğim kişiler tarafından çalındı.Telefonumda çok özel kişisel bilgilerim, avukatlarla konuşmalarım var ve bunlara kimsenin erişimini sağlamasını istemiyorum bu nedenlerden ötürü whatsapp hesabımın kapatılmasını talep ediyorum. Numaram: +90*********
Daha sonra size bir mail gelecek işleme alındı diye eğer fatura isterse ufak bir shop yapıp bu resimi kullanabilirsiniz:
Not: Taslağınızı sabah ya da 8'den sonra basarsanız kapanma ihtimali artar.
Umarım yararlı olmuştur iyi forumlar
Link: https://whatsaero.com/
Yükledikten sonra kapatmak istediğimiz numarayı girerek sms ve arama buguna sokuyoruz en az 11 saat olmalı.
Not: Bug süresinin -1 olması işlemi garantileştirir.
Daha sonra kendimize yeni bir mail açıyoruz.
Göndereceğimiz Mail: [email protected]
Konu: ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR
Taslak: Dün gece mağazada kendime kıyafet alıyordum.Deneme kabininde iken çantam kim olduğunu bilmediğim kişiler tarafından çalındı.Telefonumda çok özel kişisel bilgilerim, avukatlarla konuşmalarım var ve bunlara kimsenin erişimini sağlamasını istemiyorum bu nedenlerden ötürü whatsapp hesabımın kapatılmasını talep ediyorum. Numaram: +90*********
Daha sonra size bir mail gelecek işleme alındı diye eğer fatura isterse ufak bir shop yapıp bu resimi kullanabilirsiniz:
Not: Taslağınızı sabah ya da 8'den sonra basarsanız kapanma ihtimali artar.
Umarım yararlı olmuştur iyi forumlar