Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
Eline sağlık*** Hidden text: cannot be quoted. ***
sağol dostum.Eline Sağlık
geçmiş olsun knk ben dogecoinle uğraştım 11 taneyle başladım şuan 320 doge oldu oda 1600 tl ediyor 3 gün oturup sürekli al sat yapıyorum iyi kazandırıyor ama 55 tl den fazla atmayacaksın atacaksanda 1000tl aşağısı kurtarmazbloğu kurmak için 1700 civarı bişi satmıştım aslında ilk 1000 sonra 700 toplam 180 gibi bir para almıştım şimdi değeri binlerce lira
sağol dostum.Eline sağlık
rica ederim knk bugün kargocularla tartıştık umarım kıyafette de aynısı olmaz.öneriler ve tavsiyeler için teşekkür ederim. eline sağlık
Global bir şirket olduğu için dolandırılma mevzusu olmuyor al satta da düşük miktarlarda oynarsan kazandırmıyor mesela 100.000tl ile oynuyor günlük aşağı yukarı 10-15 bin kazanan var . Hisse işi sıkınıtılı iş ama bir anda batabilirsinde yükselebilirsindenormal ziraat banka üzerinde bir kaç sağlık borsasına girmiştim bunun yanı sıra kripto parada oynadım valla şunu diyim normal borsa çok iyidir yani hisse alma kirpto paraya güvenmeyiniz
adamların işi o getirmek zorundalarrica ederim knk bugün kargocularla tartıştık umarım kıyafette de aynısı olmaz.
Eyvallah*** Hidden text: cannot be quoted. ***
<<<<*** Hidden text: cannot be quoted. ***
wdawraf*** Hidden text: cannot be quoted. ***
bklm*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Yanit*** Hidden text: cannot be quoted. ***