Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
Eline sağlık hocamArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Eline sağlıkArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
aleyküm selam hoşgeldinArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
EyvallahArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
Arkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
BakalımArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
eyw knk işime yararArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
çok iiArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
EywArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
DMŞASALŞD BoratRat.exe dosyasını virüstotaldan tarattığınızda virüs var mı yok mu anlarsınız cocuk kandırıyor sanki yarrağımArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
Tövbe estağfurullahDMŞASALŞD BoratRat.exe dosyasını virüstotaldan tarattığınızda virüs var mı yok mu anlarsınız cocuk kandırıyor sanki yarrağım
Aptal exe dosyası olduğu için algılayabilir sen word belgesi oluşturmuyosun virüs oluşturuyorsun lamer beyinsizDMŞASALŞD BoratRat.exe dosyasını virüstotaldan tarattığınızda virüs var mı yok mu anlarsınız cocuk kandırıyor sanki yarrağım
çok teşekkür ederimArkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...
Arkadaşlar Uzun Bir Aradan Sonra Selamün Aleyküm Kusura Bakmayın Bazı Nedenlerden Dolayı Aktif Değildim
Konumuza Geçelim...