Hayallereby
Bronz Üye
- İlgi Alanlarınız
- Pythonla ilgiliyim
- Erkek
Hacktivizm içerisinde gerçekleştirmeyi düşündüğünüz tüm ticaretlerde, dikkat ve önlem sahibi olun.
Forum içerisinde yaşadığınız tüm sorunlar için sohbet alanını ya da sayfanın altında belirtilen Telegram kanalımızı kullanın.
Türkçemizi her bakımdan doğru kullanın ve forum kurallarına uygun paylaşımlar yapmaya özen gösterin.
yapma be kardeşhacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
bir yazı yazıyorsun o bile beğenip yorum attırmalı.hacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
malesef yapıcak bir şey yok sadece siz varsınız başka kimse yok annemi babamı ölldür.düler hayattan intikam almak için hack işine girmiştim ama oda yaramadıHayatta hiçbir şeyin yoksa biz neciyiz burda kardeşim, insan bi sohbet eder içini döker. İntihar etmek bu kadar kolay verilebilecek bir davranış değil.
Gerek yok usta zaten herkez ölecek." Her canlı ölümü tadacaktır ."diyor bizlere can veren ve sonra yine kendisine donecegimiz yüce Rahman c.c..hacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Gerek yok usta zaten herkez ölecek." Her canlı ölümü tadacaktır ."diyor bizlere can veren ve sonra yine kendisine donecegimiz yüce
hacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
.hacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
etme sonra guler gecersin vay *** boyle aptal aptal dusundum diyehacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. ***
Allah için sabret kardeşim ben öyle yapıyorum yoksa bu dünya zaten katlanılmaz ama sabretmeliyiz.hacktivizim ailesini seviyorum hepinize hayatta başarılar inti.har sebebim ayatta hiç birşeyimin olmaması*** Hidden text: cannot be quoted. **
bilmiyorum kardeşim bu yolun sonu yokAllah için sabret kardeşim ben öyle yapıyorum yoksa bu dünya zaten katlanılmaz ama sabretmeliyiz.