mubarizzz_
Kayıtlı Üye
- İlgi Alanlarınız
- Cyber Security
- Erkek
Her kese merhaba değerli arkadaşlar.İlk once size Azerbaycandan sevgi dolu selamlarımı iletmek istiyorum. Arkadaşlar bir rezervasyon sitesi var o rezervasyon sitesinde her Çarşamba sistem açılıyor rezervasyon yapıyorsun her zaman normal olarak rezervasyon yaptığımız sitede bu sefer 1 tane bile olsun yer rezerv edemedik sebep ? Abi request gidiyor Response 20-30 saniye sonra geliyor...
ve Tüm yerleri 2 tane Özbek öğrenci var onlar rezerv ediyor her defasında onlar ediyor. Benim sorum şu adamlar bu trafiği nasıl blokluyor site onların değil site polonya sitesi.Öyle bir metod varmı ki network trafigini dondurarak yalnız kendi ip ne request ine izin veriyorsun öyle bir şey varsa ismi ne nasıl araştıra bilirim ve yahud ben nasıl yapa bilirim ?
ve Tüm yerleri 2 tane Özbek öğrenci var onlar rezerv ediyor her defasında onlar ediyor. Benim sorum şu adamlar bu trafiği nasıl blokluyor site onların değil site polonya sitesi.Öyle bir metod varmı ki network trafigini dondurarak yalnız kendi ip ne request ine izin veriyorsun öyle bir şey varsa ismi ne nasıl araştıra bilirim ve yahud ben nasıl yapa bilirim ?